Actueel

Actueel
  • Stoelyoga docentenopleiding

   Ben je al yogadocent en wil je ook graag les geven op de stoel? Meld je dan aan voor de yogadocentenopleiding voor stoelyoga/seniorenyoga. Je leert om de bekende hatha yogahoudingen aan te passen voor mensen met klachten of om binnen een bedrijf of school stoelyoga te introduceren! Kijk voor meer informatie bij stoelyoga opleiding

  • Kinderyoga docentenopleiding

   Dit is een nieuwe opleiding die bestaat uit vier lesdagen van 9.00 tot 16.30 uur. De bekende hatha yoga houdingen worden aangepast voor kinderen en tieners en je krijgt een heel lesprogramma met mindfulness, meditatie en pranayama speciaal voor kinderen. Kijk voor meer informatie op de pagina Kinderyogadocentenopleiding of kom langs voor een kennismakingsgesprek! 

  • Online yoga

   In december geven wij weer online yogalessen voor 10 euro per maand. Aanmelden kan door het formulier in te vullen met daarin je gegevens. Maak 10 euro over op NL39RABO 0102431450, o.v.v. je naam en 'online yoga december'. Na betaling krijg je elke maandag 2 video's thuisgestuurd zodat je de lessen kunt volgen wanneer het jou uitkomt. De lessen zijn afwisselend integrale yoga, stoelyoga en yinyoga en pranayama en meditatie. Je kan de lessen gebruiken als voorbereiding op de yogadocentenopleiding. Leuk dat je meedoet, namasté!