Actueel

Actueel
  • Kinderyogadocentenopleiding

   Dit is een nieuwe opleiding die bestaat uit vier lesdagen van 9.00 tot 16.30 uur. De bekende hatha yoga houdingen worden aangepast voor kinderen en tieners en je krijgt een heel lesprogramma met mindfulness, meditatie en pranayama speciaal voor kinderen. Kijk voor meer informatie op de pagina Kinderyogadocentenopleiding of kom langs voor een kennismakingsgesprek! 

  • Start Docentenopleidingen

   Het nieuwe opleidingsseizoen is van start gegaan. Je kunt  je nog aanmelden voor de Masteropleiding integrale yoga met als startdatum vrijdag 8 oktober!

  • Online yoga

   In oktober geven wij weer online yogalessen voor 10 euro per maand. Aanmelden kan door het formulier in te vullen met daarin je gegevens. Maak 10 euro over op NL39RABO 0102431450, o.v.v. je naam en 'online yoga oktober'. Na betaling krijg je elke maandag 2 video's thuisgestuurd zodat je de lessen kunt volgen wanneer het jou uitkomt. De lessen zijn afwisselend integrale yoga, stoelyoga en yinyoga en pranayama en meditatie. De lessen zijn bedoeld als voorbereiding op de yogadocentenopleiding. Leuk dat je meedoet, namasté!