Yoga docentenopleiding Breda

Yoga docentenopleiding Breda

In Sommelsdijk, op slechts 3 kwartier rijden van Breda, worden de lessen gegeven van Yogaschool De Toermalijn. De yogaschool voor docentenopleidingen integrale yoga biedt kleinschalige opleidingen op verschillende niveaus.

Je start met het basis jaar (niveau 1) en kiest daarna voor de verdiepingsopleiding niveau 2 of voor een specialisatieopleiding docent kinderyoga, docentstoelyoga of docent yinyoga. Je bepaalt zelf hoeveel niveaus je wilt volgen, afhankelijk van je interesse en mogelijkheden. Na het basisjaar kun je al starten met een eigen yogapraktijk of aan de slag als invaldocent!

Elk lesjaar bestaat uit 10 lesdagen, stagelessen en een theorietoets. De specialisaties voor kinderyoga en seniorenyoga zijn respectievelijk 5 en 4 lesdagen.

Alle opleidingen zijn erkend door het CRKBO en de Stichting Samenwerkende Yogadocenten Nederland (SYN). Kijk voor meer informatie over de inhoud van de lesdagen, de tarieven en de voorwaarden bij yoga docentenopleiding.

Yoga docentenopleiding Breda

 

Zoek je een kleinschalige yogadocentenopleiding (groepen van maximaal 12 personen), met voldoende ruimte voor individuele aandacht, op slechts 3 kwartier van Breda? Zet vandaag nog de eerste stap en schrijf je snel in voor het aankomend seizoen.

Let op: er is nog maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Vol is helaas echt vol.

 

Meer informatie of direct inschrijven?