Yoga docentenopleiding Zeeland

Yoga docentenopleiding Zeeland

Vanuit onze yogaschool in Sommelsdijk op Goeree Overflakkee, op nog geen 20 minuten van Bruinisse, bieden wij aan mensen die verdieping zoeken in yoga een kleinschalige, unieke opleiding tot yogadocent.

In groepen van maximaal 12 deelnemers start je met het basisjaar niveau 1. Dit bestaat uit 10 lesdagen, stagelessen en een theorietoets. Na dit jaar kun je verder met de verdiepingsopleiding niveau 2, zo bekijk je elk jaar opnieuw hoeveel je wilt leren op yogagebied.

Na 4 jaar heb je een afgeronde erkende opleiding docent integrale yoga. Maar ook na niveau 1 krijg je een certificaat en kun je al aan de slag als docent.

Het is ook mogelijk om de specialisatie te volgen voor docent kinderyoga, docentstoelyoga of docentenyinyoga. Kijk voor meer informatie over lesdagen, tarieven en inhoud van de opleiding op yogadocentenopleiding.

Yoga docentenopleiding Zeeland

 

Vanuit bijna heel Zeeland (vooral vanaf Schouwen-Duiveland, maar ook vanaf Noord- en Zuid-Beveland, Walcheren en Zeeuws Vlaanderen), is onze Yogaschool snel en eenvoudig aan te rijden. Dus woon je in Zeeland en overweeg je te starten met een yoga docentenopleiding? Kies dan voor de docentenopleiding van De Toermalijn!

 

Meer informatie of direct aanmelden?